2 gedachtes over “Zorgdashboard Nederland

  1. Hoe kan de betaalbaarheid ‘groen’ zijn? Immers niet doelmatig en matige kwaliteit en toegankelijkheid. Je krijgt dus ‘geen value for money’ en daarmee niet wat je wilt voor die prijs. Daarmee is de betaalbaarheid naar mijn mening op zijn minst ook ‘oranje’ gekwalificeerd.

    Like

    • Jawel, ik begrijp je redenering. Maar dit is puur het macro-budget voor de komende paar jaren, dat is met de Hoofdlijnenakkoorden en het Regeerakkoord vergrendeld. Je krijgt inderdaad geen value for money, zie de andere pijlers. Er is zelfs sprake van enorme verkwisting (de OnDoelmatigheid die met OntRegelDeZorg is blootgelegd en eerder in oa. het artikel in de Groene “”Vinkjes zetten”).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.