Verzoek exemplaar dissertatie van Prof. K. Putters om niet aan ESHPM

De dissertatie van Prof. dr. K. Putters is als boek te bestellen voor 33 euro. Mijn verzoek om een gratis exemplaar is gelegen in het feit dat ik nu al jaren zonder inkomen ben.

Tegelijkertijd, het zal u niet ontgaan zijn, heb ik kritiek op de filosofie van marktwerking in de gezondheidszorg. Tevens is duidelijk dat de gezondheidszorg nu kraakt in haar voegen. Maar hoezeer ik ook het openbare debat hierover zoek, dit debat komt niet van de grond. Althans, ik merk er niets van.

Toelichting – Ik zoek al geruime tijd het gesprek met de deskundigen van ESHPM, maar dat schiet niet op. Terwijl men mijn verzoek wel hoort, oa. twitter geeft dit aan. En, niet te vergeten, er zijn full-time communicatie professionals in dienst?!

https://wordpress.com/post/gijsvanloef.nl/27939

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.