Herman Steigstra roept het een en ander

Chronologie: van Nieuw (boven) naar Oud (onder)

Ik vind het belangrijk dat zin en onzin gescheiden worden, ook op twitter.

Hier een bloemlezing van enkele tweets van Herman Steigstra over de oversterfte van, pakweg, het afgelopen half jaar. Herman maakt prachtige grafieken van zijn ‘modelanalyses’. (Ook) ik heb hem gecomplimenteerd met zijn beeldende weergave.

Echter, eerst zouden er in 2022 volgens hem 24.000 doden teveel komen (dus een oversterfte van 24K), later werd dit naar beneden bijgesteld tot 18.000 (18K). In 2022 was de oversterfte volgens CBS 14.445 doden (14,5K). De oversterfte zou volgens hem vooral het gevolg zijn van ‘vaccinatieschade’. Maar die opvatting lijkt nu te worden afgezwakt.

In het begin reageerde ik nog, nu laat ik het er maar bij. De brief aan de senatoren van vorige week, daar kon ik geen touw meer aan vast te knopen. Ik vind het belangrijk dat e.e.a. inzichtelijk blijft. Misschien voelt iemand zich geroepen om hier iets mee te doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.